Σελίδες

About Me

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Στολισμος Χριστουγέννων 2013

    Εφτασε ο καιρός πάλι, να στολίσουμε  το σπιτι για τα Χριστούγεννα. 
    Ενας πανικός επικράτησε στο σπιτι απο τις κουτες με τα διαφορα στολίδια. Πολύχρωμες γιρλαντες, γυαλινες  μπαλες , πλαστικές, μικρές - μεγάλες, στρογγυλές ή οχι, πάνινα στολιδια και κουκλάκια, φωτάκια, ολα σκορπισμενα στο καθιστικό μέχρι να ερθει η ώρα τους και να μπουν στη θέση που τους πρέπει.
    Και το κυριοτερο απ'ολα το δέντρο μας. Το εχουμε τόσα χρόνια και αυτο με ανυπομονησία περιμενει αυτες τις μέρες να δεχτει στα κλαδιά του τα στολίδια και τα φωτάκια του, για να γιορτασει μαζι μας  τις γιορτινές μέρες.
    Αφου στολίσαμε το δέντρο , που με υπερηφάνεια τώρα δειχνει τα στολισμένα του κλαδιά, σειρά ειχαν οι γιρλάντες, που αγκάλιασαν ευχαριστημένες τα καγκελα της σκάλας, τα κουρτινόξυλα και την καμιναδα του τζακιου. 
    Τα φωτακια και αυτα περιμεναν με ανυπομονησία να τοποθετηθουν στη καταλληλη θέση και να αρχίσουν να χορεύουν στο τρελλο  ρυθμό τους, αναβοσβηνοντας παιχνιδιάρικα. 
    Τα υπολοιπα διακοσμητικα μπηκαν και αυτα στις θέσεις τους , κοιτώντας ολόγυρα την εορταστική ατμόσφαιρα. 
     Ετσι , με τη συνοδεία χριστουγεννιατικων τραγουδιών, ο στολισμός τελειωσε και πια μπορουμε να απολαυσουμε την ρομαντική και εορταστική ατμοσφαιρα.







Και του χρόνου, με υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου