Σελίδες

About Me

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Νέα απο το κοτέτσι Νο2

Αυτες τις μέρες γίνεται της τρελλης στο κοτέτσι....
Τα 2 κοκορια ο Λεων και ο Σιμπα μεγαλωσαν αρκετα και την "πεφτουν" στις κοτες, μικρες - μεγάλες. Αποτέλεσμα αυτου, ο νάνος κοκορας Κοκορικος να τους κυνηγά και τους δύο. Ειδικα το βράδυ που μαζευονται τα νανάκια στο δέντρο πανω απο το κοτέτσι. Ο Λεων το πηρε αποφαση και μετακόμισε για το βράδυ στο κοτέτσι μέσα και βρήκε την ησυχία του. Βέβαια αν τολμήσει ο Σιμπα να μπεί , εχουμε φασαρία και τον διώχνει εξω. Ο Σιμπα τώρα , μολις ανεβει πάνω απο το κοτέτσι και παει να παρει θέση ύπνου.... του χυμάει ο Κοκορίκος, μέχρι να ανεβουν οι νάνες και ο Μπιλης στα κλαδια. Το τί γύρω γύρω κάνουν , απο το δέντρο δε λέγεται. Ο Σιμπα κατεβαινει τουλαχιστον 4-5 φορες απο πανω απο το κοτέτσι. Στο τέλος ομως ξανα ανεβαίνει και παει σε μια γωνια. Το πρωι με το που τους βγάζω..... αρχιζει το κυνήγι Λέων εναντίον Σιμπα !!! Απο τη μια ειναι για γέλια αλλα απο την αλλη σκέφτομαι οτι αργοτερα θα εχουμε θέμα.

Σήμερα ειχαμε και κάτι καινούργιο.... Ο Μπιλης (νανος κοκορας κλωσσοπουλο) εκανε τις πρωτες του προσπαθειες να λαλήσει..... το τι γέλιο εριξα δε λέγεται , αλλα απο την αλλη ημουν πολύ περιφανη γι'αυτον. Ενηλικιώνεται!!!

Η Νταίζη (αδερφή του Λεων και του Σιμπα) ήταν ανησυχη. Εψαχνε ολο το κοτέτσι και πάνω απο αυτο .  Ειδα που πηγαινε σε ενα συγκεκριμένο σημειο κοντα στους τενεκέδες ψηλα που γεννανε οι νάνες και της εβαλα ενα καφάσι. Τελικά γέννησε το πρωτο της αβγο και συνεχίζει.

Οσο για την Χιονονιφάδα (νανα).... εκανε την εκπληξη. Πήγα να παρω λιοφυλλα που εχω φυλαγμενα μεσα στην μεγάλη αποθήκη, για να βάζω στους τενεκέδες και στο κοτέτσι........και τι βρήκα? Ειχε πετάξει μέσα στην αποθήκη και ειχε γεννήσει μεσα στο τσουβάλι με τα λιοφυλλα. Ελεος !!! Που αλλου θα ψαξω για να βρώ αβγά?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου